Home > Outdoor, Portraiture > Outdoor Portraiture – Ain & Suhaila

Outdoor Portraiture – Ain & Suhaila

Tema: Bershopping sambil bercanda di Kota Kuala Lumpur
Talent: Ain, Suhaila & The Gang ;p

Malam khamis yang lepas, aku dapat ym dari Ain ajak photoshoot dia dengan bestfriend dia bershopping kat area Kota Kuala Lumpur.. Kebetulan diorang ni memang nak celebrate birthday si Suhaila yang tertangguh sebab masing-masing sibuk dengan kerjaya sendiri.. postponed punya postponed akhirnya sempat juga buat majlis yang serba kesederhanaan ni… kekeke

Pada awalnya kami bercadang nak bergambar sekitar area Bukit Bintang saje.. sekali diorang terus lepak di Pavilion sampai ke petang hari.. Tak sempat pula nak layan tempat lain yang cambest kat sekitar Kota Kuala Lumpur yang indah nan permai nih. Diorang ni plak ada hal pada petang tu.. jadi kami terpaksa pulang agak awal dari waktu yang telah dirancang sebelum ni… Nasib baik si Izwan Undermysin & Lynlyn datang lepak join kami sekali dekat sini.. Ada lah juga kerja nak dibuat.. huhu

Dibawah ni ada serba sedikit gambar yang sempat dipotret untuk tatapan Ain and Suhaila.. Korang memang best lah.. nanti boleh lepak sama-sama lagi jika ada kelapangan



 

Muhamad Azwin Omar
Photographer
Lensa Grafik Team
Tel / Fax 0123422600
Email : azwinomar@gmail.com
Blog : http://blog.azwinomar.com
Website : http://www.azwinomar.com
YM : f.muham@yahoo.com

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: