Home > Event > Yuna @Youth’09

Yuna @Youth’09

Lokasi : Putra World Trade Centre, KL
Tarikh : 9-11 January 2009

Youth’09
Yunaroomrecords

Actually ni 2nd day aku kat Youth09. Ni semua pasal si Wawanz yang kemaruk sangat
nak tengok Yuna pujaan hati dia ni perform. Sejak malam tadi dia tak boleh nak lelapkan
mata. Ktorg tengok dia resah gelisah semacam je. Aduh!! Tak best la tengok kawan
ktorang camni kan. Nak tak nak terpaksa la ktorang ikut kehendak dia. Kekeke~ (bukan
main fanatik ko ye Wawanz…
)

Berbalik kat citer asal, ktorang gerak ke sana agak lewat sikit atas sebab yang tak
boleh dielakkan petang tu. Tapi nasib baik la sempat sampai kat dewan walaupun
Yuna dah perform beberapa lagu best dia. Lepak sambil layan Yuna ni telah membuatkan
ktorang lupa pada kepenatan dan kekusutan petang tadi. Memang best suara Yuna.
Kalau korang tak caye, g dengar kat myspace dia.

So, korang enjoi la dengan pix2 kat bawah yang sempat aku shoot tempoh hari.😉


Yunaroomrecords perform kat Youth09 semalam..😛😛😛

 

Muhamad Azwin Omar
Photographer
Lensa Grafik Team
Tel / Fax 0123422600
Email : azwinomar@gmail.com
Blog : https://azwinomar.wordpress.com
Website : http://fmuham.fotopages.com
YM : f.muham@yahoo.com

Categories: Event Tags: , , ,
  1. lyn
    January 14, 2009 at 5:56 pm

    Muham.. ko x mimpi YUna ke??😀

  2. January 15, 2009 at 12:29 am

    hahaha, korang nie agak2 la pun! kemaruk nak mampus dah nie!

  3. azwinomar
    January 15, 2009 at 12:36 am

    lyn:
    mesti la mimpi… hahaha

    zara-za:
    kemaruk xhengat… lama dah ktorg tertunggu2 saat ni ;p

  4. January 16, 2009 at 3:35 am

    weh, aku nak buka wordpress juga la macam ni.

  5. January 16, 2009 at 3:37 am

    hahha xbley bla ok kemaruk korg! haha muham??? muhammm report gf kang!!! btw azwin.. thanx for droping by my blog.. erk.. besela..ade org dengki.. huhu

  6. January 16, 2009 at 3:39 am

    hahaha gues wut zara i totally FORGOT!!!!!!! MUHAM IS AZWIN!! OK MUHAMM SOWIE.. HAHAHA

  7. azwinomar
    January 16, 2009 at 3:41 am

    hazwan:
    mohla join ktorg Wawanz.. salam perkenalan…. kekeke

    lian:
    no hal lian.. rajin2 la datang kat sini ;p

  8. lyn
    January 16, 2009 at 9:26 pm

    ko ni muham.. mimpi nk orang glemer glemer je. orang yg x glemer2 ko x nk mimpi (lea)😛

  9. azwinomar
    January 16, 2009 at 10:35 pm

    lyn:
    nak buat camne.. dah termimipi.. bkn aku mintak pun ;p

  10. January 17, 2009 at 6:45 pm

    yeahh yuna memang best ohhhh ! love yuna muchmuch*

    oh lagu kt my page eh? tuh lagu secondhand serenade – its not over
    😀

  11. azwinomar
    January 19, 2009 at 7:40 am

    Thx maira.. nak donlod lagu tu nti.. best~

  12. missTEDi
    February 27, 2009 at 3:58 pm

    FYI, saya ingin grab foto2 YUna anda c0z im craving 0f her. . . .
    thanks (sudah grab !!! )😀

  13. February 27, 2009 at 4:02 pm

    sokay… ambil je missTEDi..😉
    nanti senang2 boleh la buat photoshoot sama2

    he he he

  14. missTEDi
    February 27, 2009 at 4:11 pm

    yeay!! i did met her last week, sgt cr0wded n end UP my pic with Yuna goes with blue sands (blurrrrrrrrrr…)
    craving for her next pef0mansssss… sgt2!!

  15. February 27, 2009 at 4:13 pm

    nak ikut!! ;p

  16. missTEDi
    February 27, 2009 at 4:37 pm

    i DID met laa. . .nk ikut apanya..after this this gal kat MElaka n Singap0re…ada brani ???😀

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: