Home > Building, Outing, Travel > Japanese Garden, Bukit Tinggi

Japanese Garden, Bukit Tinggi

Tempat ni sangat lah bersih dan nyaman dengan keindahan dan pepohon di sekitar kawasan ni. Dengan kentinggian mencecah 3500 dari paras laut membolehkan tumbuhan dan kehidupan di sini hidup dengan selesa dari segala gangguan. Konsep persekitaran jepun ni telah mewujudkan satu penempatan yang hampir sama di Jepun. Konsep dan rekaannya yang menarik membuktikan pembuatannya yang agak teliti ketika proses pembikinannya.

Disertakan beberapa keping gambar yang sempat kami rakamkan disini😉







p/s: Insyallah kami akan ke sini lagi bulan April nanti..



Japanese Garden





Muhamad Azwin Omar
Photographer
Lensa Grafik Team
Tel 0123422600
Email : azwinomar@gmail.com
Blog : http://blog.azwinomar.com
Website : http://fmuham.fotopages.com
YM : f.muham@yahoo.com

  1. azmieharun
    February 16, 2009 at 7:53 am

    tak beragak…siut jer…..hampeh…..niway, nice shoot…aku suke gambar no.2 tu…..hehehehe

  2. lyn
    February 16, 2009 at 8:48 am

    waaa…. canteknya.. x bestnya kena tinggal😦

  3. February 16, 2009 at 9:49 am

    @azmieharun
    thx bro.. ko suke gambar tu kan? nanti leh wat pre-wedding ko kat sini..😉

    @lyn
    jangan risau lyn.. insyallah bulan April nanti kami akan ke sana lagi. yeay!!!

  4. February 16, 2009 at 10:16 am

    Tuh dia..sekali Hupdate …!

    *muham die wat kajian tempatan dulu sebelum update.!

  5. February 16, 2009 at 6:45 pm

    wah2! jalan2 je ek! tue dia. sekali update! dah lar jalan2 tak ajak! gediks jek!

  6. rahsia
    February 16, 2009 at 7:12 pm

    cantekkkkkkk

  7. faiXs
    February 17, 2009 at 12:28 am

    cantek aku suke last pix!~
    ajak le kalo pi mana2…

  8. February 17, 2009 at 12:43 am

    @izwan
    bila lagi aku nak update secara marathon.. hehehe
    p/s: research tu penting beb!!!

    @Zara~AB
    next time ktorang ajak ok… jangan risau

    @rahsia
    ish cik rahsia ni.. nway thx ek

    @faiXs
    thx faix… bulan April insyallah ktorang nak repeat balik tempat ni😉

  9. February 17, 2009 at 4:21 pm

    wallau wei.muham.april cameron jom la…ada brani?kite cover orang teh

  10. February 17, 2009 at 5:42 pm

    insyallah.. apa2 hal roger balik k

  11. February 18, 2009 at 2:24 am

    bila nak tolong bila nak tolong..bz je manjang.jalang jalang rajin ehhhh…:P

  12. azmieharun
    February 18, 2009 at 3:58 pm

    la lyn pun kene tinggal…tak patut…..

  13. February 18, 2009 at 5:25 pm

    @mc yah
    mngu dpn la mc yah.. boleh x?

    @azmieharun
    lyn bukan kene tinggal… dia saje meninggalkan diri dia sendiri.. muehehehe

  14. February 19, 2009 at 11:51 am

    betul2..xpe..minggu ni kite gi lagi skali..yeah

  15. February 19, 2009 at 6:37 pm

    mngu ni cam xbleh plak.. aku kene shot aqiqah daaa!!

  16. February 26, 2009 at 4:35 pm

    p/s: Insyallah kami akan ke sini lagi bulan April nanti..—> :-(((((((( menci!huk2.

  17. February 26, 2009 at 5:46 pm

    hahaha… joomla ke sini kak zatty.. bleh buat photoshoot sket ;p

  18. March 1, 2009 at 12:01 pm

    muham..ape procedure nk bt photoshoot pre-wedding kt sne??tlg lah aku nih..aku insan yg lemah..mybe plan on 19th april shoot kt sne..ok x bro??

  19. March 2, 2009 at 6:50 pm

    @Man BroZ
    kalau tak silap aku, kene ada surat menyurat kot… tunjuk kat guard kat entrance..
    Insya Allah kalau tujuan baik mesti lepas nye.. jgn risau!!😉

  20. March 10, 2009 at 1:03 pm

    management Bkt Tinggi call aku bru2 ni..nk shoot kt sne chargeable..kne byar rm300 per location..terkejut ketiak aku…nk kne shoot curi2 la ni..

  21. March 10, 2009 at 7:33 pm

    RM300!!! Mahal nye… baik belanja ktorang makan je!! ;p
    Nanti korang shoot curi2 je la. Ni Pre-Wed je kan? Insya Allah takkan kantoi nye

  22. March 11, 2009 at 1:03 pm

    waaaahhhh…p tak ajak…
    cam best jerk tempat ni…sejuk mata memandang…🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: