Home > Building, Outing, Travel > Outing @Bukit Tinggi, PAHANG

Outing @Bukit Tinggi, PAHANG

Sempena cuti Hari Valentines yang kami tak sambut semalam, kami (Muham, Wan, Wawan, Ain, Nissa, Ricky, Magarette, Adik Ain, BF Adik Ain & Kwn Adik Ain) semua plan nak pusing-pusing ambik angin kat Bukit Tinggi yang terletak di Pahang. Suasana nyaman kat atas tu mungkin boleh menenangkan jiwa kami yang serabut dengan urusan kerja & peribadi di Kota Kuala Lumpur.

Perjalanan ke sana hanya mengambil masa kira-kira 45minit. Kami tiba di puncak bukit jam 1 petang. Plan asal kami nak bertolak pada pukul 10 pagi. Tetapi memandangkan malam tadi masing2 balik ke rumah jam 3pagi, jadi kami bertolak agak lewat. Lebih kurang jam 12 tengah hari kami bertolak dari Petronas MRR2 Ampang.😉 (sori adik Ain n geng.. hehehe)

Sangkaan kami semuanya meleset, suasana kat atas tu tidaklah sesejuk kat Genting tempoh hari. Kami semua ni dah siap dengan baju sejuk masing2(hahaha)… Setelah sampai kat atas tu, kami terus memulakan pengambaran seperti biasa. Di bawah ni ada sedikit photo sekitar kawasan Bukit Tinggi ni. enjoi~

p/s: Tiket masuk ke sini RM10 ye!!!😉

Colmar Castle
Japanese Garden
Japanese Tea House

#

#

#





Bukit Tinggi, PAHANG





Muhamad Azwin Omar
Photographer
Lensa Grafik Team
Tel 0123422600
Email : azwinomar@gmail.com
Blog : http://blog.azwinomar.com
Website : http://fmuham.fotopages.com
YM : f.muham@yahoo.com

  1. lyn
    February 16, 2009 at 8:51 am

    macam disney land

  2. February 16, 2009 at 9:11 am

    ni kalo wat outdoor wedding ni lawa ni..
    sgt ‘english’ tmpt dier..
    huhu

  3. February 16, 2009 at 9:46 am

    @lyn
    yup.. memang cantik pun tempat ni. berwarna warni… meriah betul colour dia.. kekeke

    @dedey
    allod kan selalu outdoor kat sini…😉

  4. intan
    February 16, 2009 at 9:50 pm

    ermmm…romantiknye tempat nie. bleh g honeymoon nie..

  5. February 17, 2009 at 12:45 am

    @intan
    memang cantek pun cik intan.. nanti pre-wed awak buat kat sini ye!!! ;p

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: