Home > Photography > Majlis Pertunangan Hasfa, Sungai Buloh

Majlis Pertunangan Hasfa, Sungai Buloh

Lokasi : Sungai Buloh, SELANGOR
Tarikh : 01 March 2009

Ahad lepas seorang lagi kawan kami (Hasfa UPM) telah pun selamat menjejakkan kaki ke alam
pre-perkahwinan dia. Majlis berlangsung di rumah orang tua Hasfa terletak di Sungai Buloh.
Terima kasih kat Wan Undermysin (OP) sebab ajak aku pergi sana sekali dengan dia.

Kat bawah ni ada beberapa keping photo untuk tontonan rakan-rakan taulan yang mengenali
cik Hasfa😉









Terima kasih juga kat ahli keluarga Hasfa yang telah melayan kami sebaik mungkin. Memang
best masakan kampung!! Dah lama tak rasa masakan macam ni…

Nyum2~


Muhamad Azwin Omar
Photographer
Lensa Grafik Team
Tel 0123422600
Email : azwinomar@gmail.com
Blog : http://blog.azwinomar.com
Website : http://www.azwinomar.com
YM : f.muham@yahoo.com

  1. anis
    March 10, 2009 at 11:20 am

    suka gambar yg first tu, cantik sangat..
    congrates kak hasfa, tak dapat nak pegi time tu.. huhu~~

  2. March 10, 2009 at 12:00 pm

    amboi2 dah upload ek! sharp giler gambar! i like the 1st one. cun ar.

  3. March 10, 2009 at 4:13 pm

    betol2!
    gambar 1st tu sgt2 lawa okkkay!

  4. March 10, 2009 at 7:31 pm

    @Anis
    hasfa tak kisah la.. janji masa wedding dia jgn lupa datang plak… he he he

    @Zara~AB
    nah!! nak tengok sgt kan.. takde la sharp sgt pun.. ni semua sebab bantuan lens Wan!! Thx Wan🙂

    @Dedey
    TQ… memang gambar ni bakal jadi favourite untuk bulan ni pun ;p

  5. hasfa
    March 11, 2009 at 9:24 am

    time kasih muham,wan & kawan2 yg lain.. emm smua gmbo best.. suke2

  6. sue
    March 11, 2009 at 12:30 pm

    tahniah kak pah..
    jgn lame2 …tau.. nnt kawen jemput la kt..
    sowie sgt x dpt hadir hr tu..

  7. March 11, 2009 at 4:47 pm

    pehhhhh… dalam sengap2 dah maju ek.. ajar la! hehehehe..
    bila nak datang lepak umah! ade bran??

  8. March 11, 2009 at 5:27 pm

    nak gamba!nak gamba!huhuhu

  9. anis
    March 12, 2009 at 9:08 am

    insyaAllah datang time tu. hehehe.. korg jangan lupa ajak!! boleh konvoi ramai2.

  10. March 12, 2009 at 11:03 am

    @Hasfa
    wc hasfa… jangan lupa kirim salam kat Faizal🙂

    @Sue
    Nanti2 konvoi sekali ye Sue!!

    @Edge
    Ha ha ha….. Insya Allah bila berkesempatan nanti kita lepak sekali. Lama tak perkena bihun sup ‘Kaw’ kat sana😉

    @Dila
    amik je Dila.. nanti kalau ada lagi, muham roger lah

    @Anis
    Insya Allah.. konvoi ramai2 baru meriah.. ;p

  11. azmieharun
    March 16, 2009 at 9:00 am

    tahniah kepada aspa dan tunang thanks sebab datang my wedding

  12. March 20, 2009 at 12:25 pm

    @azmieharun
    tahniah kat En Azmie jugak!! ;p

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: