Home > Event > 1st Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2009

1st Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2009

1st Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2009 buat pertama kalinya diadakan di Malaysia bertempat di Percint 2 berdekatan dengan Menara Mercu ‘Monumen Alaf Baru’. Event kali ini telah mempersembahkan 25 biji Belon Udara perlbagai warna dan rupa bentuk yang disertai dari 19 buah negara yang telah mengambil bahagian. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk di myballoonfiesta.com






Muhamad Azwin Omar
Photographer
Lensa Grafik Team
Tel 0123422600
Email : azwinomar@gmail.com
Blog : http://blog.azwinomar.com
Website : http://www.azwinomar.com
YM : f.muham@yahoo.com

  1. March 23, 2009 at 12:09 am

    indahnye putrajaya dgn hot air balloons tu..
    i wish to go..tp taw2 je dah telepas….~
    si fatin mmg begini lah.
    bz wif the asgments,studioworks,kuar pg2 buta,balik2 je matahari pun dah tah ke mana2.
    telupa nk join ms ada hot air balloons tu..
    seb bek muham ade tuk snap all the nice pics..
    ngeh3~

  2. March 23, 2009 at 12:22 am

    lagi pic!
    lagi pic!
    ๐Ÿ˜€

  3. March 23, 2009 at 12:33 am

    @miss fatin
    takpe la fatin.. tahun depan mungkin ada lagi kot!!
    Insya Allah leh pergi lagi..

  4. March 23, 2009 at 12:37 am

    @dedey

    tunggu gambar2 lain menyusul kemudian…๐Ÿ™‚

  5. azmieharun
    March 23, 2009 at 8:31 am

    waaaaa……
    kau membunuhku……

  6. March 23, 2009 at 9:30 am

    huh…benci ah…tak dpt p sana…sabtu wedding kawan sekolej kat tangkak…ahad plak keje…aaaaa…menci2…huhuhhuuu…

    lawa gambar first tuh…

  7. March 23, 2009 at 10:29 am

    ko g xajak…gini laaaa…

  8. March 23, 2009 at 10:36 am

    mak aiih! mcm2 event muham gi ek!

  9. anis
    March 23, 2009 at 11:35 am

    wahh, nice shoot.
    hari tu macam nampak balloon dari rumah kat jenjarom.
    tp tak tau betul ke tak, sbb tengah demam.
    sume nampak double. hehe

  10. March 23, 2009 at 11:48 am

    wah cooL..op utk event ni ke? picha 2nd n merak tu Best ar.. hmm nak wide nak wide..uhuu

  11. March 23, 2009 at 12:43 pm

    Gerek sey gambar kau .. salut!

  12. lyn
    March 23, 2009 at 3:31 pm

    weh fest ni bukan 1st lah

  13. March 23, 2009 at 6:53 pm

    @azmieharun๐Ÿ™‚

    @NurLi3y
    awk tak pergi, awak yang rugi!!! mueheheh

    @Mie Gerila
    nak ajak macam mana, korg kan ada wedding..
    ni pun kebetulan ke ofis aku je beb๐Ÿ™‚

    @Zara~AB
    Alhamdulillah ada sedikit masa terluang la kak Zara..
    selalunya bz kerja je.. he he he

    @anis
    ha ha ha.. tu hanyalah khayalan je lah!!
    tak logik nampak sampai jenjarom!! ;p

    @sani
    TQ bro lepak sini.. aku bukan OP la.. tak layak pun
    huhuhu

    p/s: tak perlu wide la.. kitlens pun bolehhhh!!

    @izwan
    TQ beb.. memang puas hati shot itu hari๐Ÿ™‚

    @lyn
    sebetulnya sila refer kat sini http://www.myballoonfiesta.com/

    p/s: sy tak arif sangat pasal ni.. maaf

  14. March 23, 2009 at 9:01 pm

    pegghhh.. terbaek lah! leh blanje nih.. TQ

  15. March 23, 2009 at 9:46 pm

    abg muham tak bawak kitorg pown๐Ÿ˜ฆ

    sedeyla mcm ni!

  16. March 23, 2009 at 10:10 pm

    @edge
    pizza la tu!!! ha ha ha

    @zatty
    tak plan apa2 pun sebenarnya k.zatty
    ni otw nak hantar part kat ofis๐Ÿ™‚

  17. March 24, 2009 at 2:03 pm

    ok la tu kalo tak plan

    pizza jgn lupa๐Ÿ˜›

  18. March 25, 2009 at 5:09 am

    muham, bukan sajer kitlens..
    yg penting..
    D50 pun boleeeeeeeehhhh!

    haha

  19. March 25, 2009 at 8:29 pm

    @zatty
    orait kak zatty, korg set masa je..๐Ÿ™‚

    @Dedey
    D50 tak penting la..

    Apa yang penting??
    kerjasama…!!!

    ha ha ha

  20. March 25, 2009 at 9:43 pm

    ini serious..!!

    kami tak besar, dan kami tak kuat..

    jgn lupe blanje k.. yay!!๐Ÿ˜€

  21. March 26, 2009 at 12:52 am

    @edge
    ha ha ha..
    Insya Allah murah rezeki nanti ada la๐Ÿ™‚

  22. dhea(tngkt 10 MIDA)
    June 12, 2009 at 9:56 am

    weh lawa kott picca kau! grrr
    jeles2!

  23. July 10, 2009 at 8:47 pm

    Alang..;)
    The whole pics are so marvelous!
    well done..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: