Home > Photography > Puteri Rayna Aleesya binti Muhamad Azwan

Puteri Rayna Aleesya binti Muhamad Azwan

Setelah 18 hari berlalu, baru saya berkesempatan untuk buat ‘special’ blog tentang kelahiran anak buah pertama saya ni. Maaf ye Rayna, pakcik bz sangat2 dengan kerja sekarang ni. Ada masa nanti kita buat baby photoshoot tau!!

Rayna telah dilahirkan di Puchong 27 March 2009 @739am, berat 2.9Kg. Alhamdulillah semuanya selamat dan berjalan dengan lancar seperti dirancangkan. Baby Rayna buat masa ini masih berada di Kampung halaman Mama-nya di Kuantan, PAHANG untuk berpantang. Tak sabar nak jumpa dengan baby Rayna lagi. Insya Allah kalau ada kelapangan, minggu ni kami akan ke Kuantan untuk melawat baby Rayna sekeluarga kat sana




Profile
Name: Puteri Rayna Aleesya binti Muhamad Azwan
DOB: 27 March 2009
POB: Puchong, SELANGOR





Tahniah kat abang & kak ipar aku atas kelahiran zuriat mereka ni. Nanti boleh la selalu
buat baby portraiture ;p

Untuk gambaran dan cerita lebih lanjut sila lawati link di bawah;
Papa Rayna
Mama Rayna




Muhamad Azwin Omar
Photographer
Lensa Grafik Team
Tel 0123422600
Email : azwinomar@gmail.com
Blog : http://blog.azwinomar.com
Website : http://www.azwinomar.com
YM : f.muham@yahoo.com

Categories: Photography Tags:
  1. anis
    April 14, 2009 at 2:58 pm

    alala~~ comelnyer rayna, macam mama dia..

  2. April 15, 2009 at 7:59 am

    weeee..nnti paklang jgn lupe amek pic rayna lompat2 kat pantai..

    (mcm mama ngan papa saya dulu2 time mereka berchenta.hahahahahah)

  3. April 15, 2009 at 12:18 pm

    TQ anis.. TQ Alang for the entry! jom ikut balik Kuantan nak tak? heehehe ade bran..

  4. April 15, 2009 at 9:16 pm

    @anis
    TQ anis.. tengoklah sapa pakcik dia… hahaha

    @zatty
    orait Rayna.. nanti kita bersuka-ria kat pantai ye
    p/s: blog rayna dah siap lum? ;p

    @edge
    minggu ni ada kerja kat Wangsa Maju la bro.. Insya Allah nanti bila ada kelapangan.. tolong sampaikan salam kat baby Rayna & family kat sana🙂

  5. April 16, 2009 at 4:24 pm

    sape pakcik dia??
    tp rayna lebih comel dr pakcik dia..
    muahahaha~~

  6. lyn
    April 18, 2009 at 5:56 pm

    comelnya… x sangka ko da jadi uncle rayna..

  7. April 21, 2009 at 9:31 pm

    soo cute..
    hehe..
    blow her a kiss ya~..

  8. April 22, 2009 at 7:26 am

    @anis🙂

    @lyn
    tu la psl.. tak sangka kita semua dah berumur dah..
    kejap je kan… renung2 kan

    @Tyra Omar
    TQ Tyra… Insya Allah hujung minggu ni ada Majlis Aqiqah Baby Rayna..
    ada sapa2 nak ikut???
    he he he

  9. April 22, 2009 at 2:48 pm

    Congrat !….comel…jaga baik baik anak buah tu ye hehehehe..

  10. April 23, 2009 at 9:05 pm

    @Looksharp
    Insya Allah🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: